Advertentie

Freemind

Freemind voor Mac

  • Gratis (GPL)
  • In Nederlands
  • Version: RC13 0.9.0

Gratis en eenvoudig te gebruiken hulpmiddel voor mindmapping

Mindmaps zijn een van de meest effectieve manieren om problemen door te denken en verbindingen te leggen met nieuwe.

FreeMind is een op Java gebaseerde, platformonafhankelijke oplossing die is ontworpen om het proces zo intuïtief mogelijk te maken via 'kind'- en' broer-en-zus'-links die je kaart hopelijk tot iets zinvols zullen bouwen. Om met FreeMind aan de slag te gaan, moet u het bestand 'freemind.jar' in de map 'lib /' van de FreeMind-map opzoeken en erop dubbelklikken.

Je begint met een 'Child Node', je hoofdonderwerp. U kunt deze titel in een groot aantal lettergroottes en -stijlen schrijven en er vervolgens met de rechtermuisknop op klikken om onderliggende knelpunten toe te voegen, onderwerpen die er betrekking op hebben. Je hebt dan een groot aantal gereedschappen en annotaties aan de linkerkant om kleur en notities toe te voegen aan je mindmap. Deze werkbalk is vreselijk samen verpletterd en rommelig, waardoor het erg moeilijk is om ze duidelijk te zien.

De eenvoudige toevoeging en verwijdering van items op FreeMind is uiterst eenvoudig, maar de interface lijdt onder een gebrek aan organisatie en duidelijkheid. De hierboven genoemde werkbalk is veel te druk met veel annotaties die niet bijzonder nuttig zijn (zoals pinguïns) en over het algemeen voelt het programma een beetje flinterdun.

FreeMind is echter zeer snel en gratis te gebruiken - wat meer is dan kan worden gezegd van veel vergelijkbare Mind Mapping-programma's.

VOOR

  • Eenvoudig om onderwerpen en gerelateerde items toe te voegen
  • Veel annotaties om uit te kiezen
  • Gratis te gebruiken

TEGEN

  • Annotatiebalk is erg druk
  • Veel annotaties zijn niet erg handig

Advertentie

Meeste downloads Projectmanagement voor mac

Advertentie

Freemind

Download

Freemind RC13 0.9.0 voor Mac

Advertentie

Beoordelingen about Freemind

Heeft u geprobeerd Freemind? Wees de eerste om uw mening te verlaten!

Alternatieven voor Freemind

Verken Apps

Advertentie

Advertentie

×